Înregistrare

 Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să completeze formularul de participare online.

Vă rugăm să completați consimțământul liber exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal . Acesta va fi trimis în format electronic la secretariatul conferinței.
Comitetul de organizare se angajează să confirme înregistrările în termen de 48 de ore în cursul săptămânii şi 72 de ore în weekend. Dacă nu aţi primit confirmarea în acest interval de timp, vă rugăm sa ne contactati pe adresa de mail a secretariatului conferinței:
e-mail: conferintahipnoza20@gmail.com
tel: 0785081099

Statut Pâna la
15.09.2022
Membru ARHTE* 300 RON
Membru ARHTE fără cotizație la zi 350 RON
Nemembru ARHTE 400 RON
Student/masterand** 0 RON

Taxa de participare se depune în contul ARHTE
Cont bancar: RO14BRDE240SV16575042400, deschis la BRD Iaşi, str. Anastasie Panu 1B-2A, cu menţiunea „taxă participare  conferință 2022”
Pentru validarea participării, vă rugăm să expediaţi copia documentului care atestă efectuarea plăţii pe adresa: conferintahipnoza20@gmail.com

PRECIZARE

Având in vedere modul de desfășurare al conferinței precizăm că înscrierile se fac până pe 15 septembrie în limita locurilor disponibile, în ordinea anunțări participării. După această dată persoanele înscrise, a căror formular de înscriere a fost validat , vor primi datele de conectare la platforma zoom.

!!Foarte important:
Validarea formularului de participare este condiţionată de:
• completarea integrală a formularului și a consimțământul liber exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (se va trimite scanat pe adresa: conferintahipnoza20@gmail.com)
• confirmarea plăţii taxei de participare (se va trimite copia chitanţei).