Înregistrare

IMPORTANT

Având în vedere numărul mare de solicitări  numărul de locuri a fost suplimentat, perioada de înscriere prelungindu-se până pe data de 24. 10. 2020.

Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să completeze formularul de participare online.

Vă rugăm să completați consimțământul liber exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal . Acesta va fi trimis în format electronic la secretariatul simpozionului.
Comitetul de organizare se angajează să confirme înregistrările în termen de 48 de ore în cursul săptămânii şi 72 de ore în weekend. Dacă nu aţi primit confirmarea în acest interval de timp, vă rugăm sa ne contactati pe adresa de mail a secretariatului Simpozionului:
e-mail: conferintahipnoza20@gmail.com
tel: 0785081099

Statut Pâna la
15.10.2020
Membru ARHTE* 200 RON
Membru ARHTE fără cotizație la zi 250 RON
Nemembru ARHTE 250 RON
Student/masterand** 0 RON

Taxa de participare se depune în contul ARHTE
Cont bancar: RO14BRDE240SV16575042400, deschis la BRD Iaşi, str. Anastasie Panu 1B-2A, cu menţiunea „taxă participare simpozion 2020”
Pentru validarea participării, vă rugăm să expediaţi copia documentului care atestă efectuarea plăţii pe adresa: conferintahipnoza20@gmail.com

PRECIZARE

Având in vedere modul de desfășurare al simpozionului și numărul limitat de participanți (maxim 90 persoane) precizăm că înscrierile se fac până pe 15 octombrie în limita locurilor disponibile, în ordinea anunțări participării. După această dată persoanele înscrise, a căror formular de înscriere a fost validat , vor primi datele de conectare la platforma zoom.

!!Foarte important:
Validarea formularului de participare este condiţionată de:
• completarea integrală a formularului și a consimțământul liber exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (se va trimite scanat pe adresa: conferintahipnoza20@gmail.com)
• confirmarea plăţii taxei de participare (inclusiv pentru însoţitori) pe adresa conferintahipnoza20@gmail.com
(se va trimite copia chitanţei).