Înregistrare

Vă rugam sa completaţi formularul de participare online.
Comitetul de organizare se angajează să confirme înregistrările în termen de 48 de ore în cursul săptămânii şi 72 de ore în weekend. Dacă nu aţi primit confirmarea în acest interval de timp, vă rugăm sa ne contactati pe adresa de mail a secretariatului Conferinţei:
e-mail:conferintahipnoza17@gmail.com
tel: 0722644036

Statut Pâna la
10.09.2017
După
10.09.2017
Membru ARHTE* 375 RON 450 RON
Membru ARHTE fără cotizație la zi 400 RON 475 RON
Nemembru ARHTE 450 RON 500 RON
Student/masterand** 100 RON 100 RON
Însoțitor*** 100 RON 100 RON

*Această taxă va fi plătită și de participanții la activitățile susținute de prof.dr. Jean-Marie Barthélémy

Taxa de participare include:
Membru ARHTE: mapă conferinţă, participare la lucrările conferinței (prezentări în plen, workshop-uri, prezentare lucrări), pauzele de cafea, cocktail, credite Colegiul Psihologilor , diplomă de participare;
Nemembru ARHTE: mapă conferinţă, participare la lucrările conferinței (prezentări în plen, workshop-uri, prezentare lucrări), pauzele de cafea, cocktail, credite Colegiul Psihologilor , diplomă de participare;
**Taxa de student/masterand asigură prezența la lucrările conferinței și pauzele de cafea
***Taxa de însoțitor asigură participarea la cocktail.
Cina festivă: 80 lei/persoană se achită individual de către cei care doresc să participe, separat de taxa de participare, in contul asociatiei .
VOUCHERE emise de COPSI
Se acceptă un număr de 10 vouchere în ordinea înscrierii la conferință.
Cei care doresc să se folosească de voucher la achitarea taxei de participare sunt rugați să solicite acest lucru scriindu-ne un e-mail pe adresa: conferintahipnoza17@gmail.com, pentru a li se confirma daca pot utiliza voucherul, în funcție de numărul de solicitări existent la data respectivă.
Reducerea este valabilă timp de trei zile de la primirea mailului de confirmare din partea organizatorilor, interval în care participanții sunt rugați să achite taxa de participare redusă corespunzător valorii voucherului. Chitanța împreună cu voucherul scanat se trimit pe adresa de mail: conferintahipnoza.ro. Voucherul în original se prezintă la secretariatul conferintei în momentul înregistrarii și ridicarii mapei.
Taxa de participare se depune în contul ARHTE sau se achită la secretariatul conferinţei inclusiv în ziua începerii conferinţei. Achitarea la secretariat nu garantează mapa conferinţei.
Cont bancar: RO14BRDE240SV16575042400, deschis la BRD Iaşi, str. Anastasie Panu 1B-2A, cu menţiunea „taxă participare conferinţă” sau „însoţitor”.
Pentru validarea participării, vă rugăm să expediaţi copia documentului care atestă efectuarea plăţii pe adresa: conferintahipnoza17@gmail.com
!!Foarte important:
Validarea formularului de participare este condiţionată de:
• completarea integrală a formularului;
• confirmarea plăţii taxei de participare (inclusiv pentru însoţitori) pe adresa conferintahipnoza17@gmail.com
(se va trimite copia chitanţei).
Cei care doresc să primească diplome la conferință  sunt rugati să-și anunte participarea pana la data de 10 septembrie 2017, întrucât acestea trebuie semnate de Președintele COPSI. Cei care se înscriu după această dată vor primi diplomele după conferință, la o dată pe care o vom anunța prin mail, de la secretariatul ARHTE.

IMPORTANT

În seara de, 29.09.2017, va fi odată ca niciodată, că de nu ar fi, nu s-ar mai povesti o seară închinată poveştilor terapeutice ştiute şi neştiute…româneşti.

Familia “ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE HIPNOZĂ CLINICĂ, RELAXARE ȘI TERAPIE ERICKSONIANĂ” vă invită la poalele măiestosului Ceahlău – Curtea Domnească “Piatra Neamţ” – Castelul “Hotel Ceahlău” să participaţi la seara marilor sfetnici, unde vom celebra tradiţiile populare româneşti prin ie şi basme terapeutice.

Mici şi mari sfetnici, vă adresăm călduroasa rugăminte, să binevoiţi a îmbina armonios “cele trei forţe unice existente pe pământ” – miracolul, taina şi autoritatea, în poveşti autohtone, ce vor dăinui pe vecie şi vor deveni splendide mărgăritare pentru viitorii sfetnici în formare.

Vă invităm să împrăştiem emoţii, să comprimăm distanţe, să creăm legături prin poveşti despre valori umane şi materiale şi în acelaşi timp să înnobilăm moştenirea românească prin purtarea iei tradiţionale pe toată durata serii.

Cei mai iscusiţi povestitori vor fi recompensaţi după cum urmează: o invitație “specială” la următoarea mare întâlnire de anul viitor* celui mai brav şi iscusit dintre participanţi; iar pentru următorii doi, tipărituri de neuitat. “Născocirile” sunt aşteptate pe adresa basmterapeutic2017@yahoo.com.

*= participare gratuită la următoarea Conferinţă Internaţională